Hallo. Ik ben Sandra Horlings

ervaren adviseur. manager. trainer.

Ik ben gespecialiseerd in het oplossen van commerciële en marketing vraagstukken op strategisch niveau. En daar heb ik de afgelopen 25 jaar royaal ervaring in opgedaan.

Als adviseur heb ik met en voor toonaangevende merken gewerkt. In b2c en b2b markten. Om te komen tot volumegerichte oplossingen of een extreem gepersonaliseerde marktbenadering.
Maar altijd door onderscheidend en prijswinnend werk te maken dat groei en ontwikkeling tot doel heeft.

Als manager en lid van het groepsbestuur bij leidende reclamebureaus heb ik ervaring opgedaan met bureaumanagement en was ik eindverantwoordelijk voor finance, hr, klantrelaties en strategie.

En vanuit het internationale BBDO netwerk startte mijn ervaring als trainer, later aangevuld met lezingen voor divers publiek en trainingen voor professionals in samenwerking met NIMA, Frismakers en Stok&Ko.
 

Ik werk samen met ervaren professionals die dezelfde passie delen. In binnen- en buitenland.


Ik word gedreven door een enorme nieuwsgierigheid en de wens om te begrijpen wat mensen drijft. Mijn vindingrijkheid wordt groter in interactie met anderen. Ik deel graag plannen, doelen en glorie. Ik verlies niet snel het grote geheel uit het oog. En probeer met aanstekelijk enthousiasme samenhang te brengen tussen losse ideeën en acties. Ik schakel snel en kan complexe problematieken vertalen voor verschillende partijen. En ben ervan overtuigd dat onconventioneel leren leidt tot echte vernieuwing.

 

copyright wonderwings. voor merken die op hun belofte willen leveren. Nu en morgen.