STRATEGIE. IMPLEMENTATIE. TRAINING.

STRATEGISCH ADVIES

Op maat, uitvoerbaar en helder. Dat is in een notendop wat u van ons strategisch advies mag verwachten. Een strategie die de betekenis van het merk weerspiegelt. En waarin de visie en waarden in lijn worden gebracht met de belangen van alle stakeholders.

Daarvoor gebruiken we beproefde en bekende methodes.
Wij zijn ervaren marketeers met een track record op het terrein van merken bouwen. Wij worden gedreven door de wil om het altijd beter te maken. We combineren snelheid met het vermogen om te analyseren, creativiteit om strategische richtingen te benoemen en vorm om dat tot leven te brengen. 

TRAININGEN EN LEZINGEN

Wonderwings vertelt over de zin en onzin van duurzame marketing; we trainen mensen op een andere manier te kijken aan de hand van the sustainability loop; een model van denken waarin we door 4 brillen kijken naar de manier waarop u duurzame proposities bouwt. Dat doen we met veel herkenbare voorbeelden. En vanuit de praktijk van de cursist.

Op dit terrein werkt Wonderwings nauw samen met Frismakers, exclusief voor vernieuwende managers werkzaam bij Nederlandse topbedrijven. 

INTERIM MANAGEMENT

Een duurzame strategie in uw organisatie brengen vraagt een brede kijk op de wereld, de mensen en de manier waarop we dat organiseren. Wonderwings helpt uw organisatie naar een nieuwe manier van (samen)werken, met stakeholders binnen en buiten uw organisatie.

Dat kan alleen met zeer ervaren marketeers die in uiteenlopende rollen hun sporen hebben verdiend in merk- en marketingmanagement. En die in korte tijd de strategie vertalen naar uw organisatie, processen herinrichten en de sturingsinstrumenten opzetten of aanscherpen.

ERVAREN TEAM

Wonderwings is opgericht door Sandra Horlings, innovatie- en creatief marketing strateeg met meer dan 25 jaar ervaring. Als marketingplanner, algemeen directeur en trainer. Die ervaring zet ze in voor merken die betekenisvolle proposities willen bouwen.


Dat doet zij samen met andere ervaren professionals, die eenzelfde passie hebben voor het vak en topkwaliteit nastreven. In b2b, b2c en c2c markten. Met mensen, merken en markten.

Dit team schakelt snel en is gewend in verschillende organisaties samen te werken.
 

copyright wonderwings. voor merken die op hun belofte willen leveren. Nu en morgen.