Iedere beslissing die je neemt, begint en eindigt bij je klanten. Insightsworx is een beproefde manier van werken, gebaseerd op klantinzichten: weten wat je klant doet én begrijpen waarom hij dat doet. Zodat HOE je levert relevant is en blijft voor je klant. En je beter, sneller en goedkoper werkt. 

Bewijsvoering voor je merkbelofte begint bij wie je bent als merk en de proposities die je aanbiedt. Met onze tone-of-voice workshops laten we horen hoe je klinkt. En met onze propositie workshops leggen we de basis voor het bouwen van onderscheidende, inzichtgedreven proposities. Relevant, waardevol en futureproof. En we monitoren de hero's en zero's, zodat je weet welke proposities te behouden, aan te passen of te ontwikkelen. Daar wordt je merk sterk van. 

 - OP MAAT GEMAAKT - 
advies + procesbegeleiding
training + implementatie
coaching + consultancy

Je merk is een diamant; hij schittert naar alle stakeholders anders, maar de kern blijft keihard. Een eigentijds merk kent haar plek in de wereld en maakt haar duurzame visie waar naar alle stakeholders. Met een duurzame marketingstrategie. Dat vraagt een brede kijk op de wereld, marketeers en merkenbouwers die kennis van zaken hebben. Verder dan hun eigen specialisme reikt. 

We zijn van vele markten thuis. Maar wat we bieden is altijd op maat gemaakt en direct toepasbaar. Dat betekent dat we advies en procesbegeleiding aanbieden. Training en implementatie van het getrainde. Coaching, altijd vanuit de inhoud, dus advies.

Samen bepalen wat er nodig is en een scherp voorstel doen. Daarbij betrekken we vooral de mensen uit je team. Vanuit onze aanpak: voordoen - meedoen - nadoen. Zo lossen we het probleem voor je op en kunnen jullie het daarna zelf doen. 

 - Met dit TRAININGSAANBOD kun je vandaag al aan de slag -

NIMA workshop

 

 

Van klantinzicht naar waardepropositie

E-learning klantinzicht

TRAINING
 
Zo klinkt jouw merk
+ implementatie per team

copyright wonderwings. voor merken die op hun belofte willen leveren. Nu en morgen.